Get Adobe Flash player

Computerhulp:

Elke computergebruiker loopt wel eens tegen een probleem aan welke hij niet zelf kan oplossen.
In veel gevallen biedt een hulpvaardige kennis of "handig neefje" dan uitkomst en wordt het probleem alsnog opgelost.
De hulp van een PC-dokter wordt doorgaans pas ingeroepen wanneer niemand in familie en kennissenkring het meer weet.

De laatste tijd schieten de grote organisaties die computerhulp bieden als paddestoelen uit de grond.Dit zijn landelijke ketens die met een grote organisatie allerlei diensten aanbieden, maar wel even 15,- Euro of meer per kwartier rekenen !
Het kostenaspect speelt natuurlijk mee als u zo'n keten belt. Als men al bereid is diep in de buidel te tasten, dan wordt uiteraard een kwalitatief hoogwaardige service van een dergelijke keten verwacht. Daarbij moet u zich afvragen wie er vervolgens bij u op de stoep staat?  Want de daadwerkelijke computerhulp krijgt u in eerste instantie niet aan de lijn.
Ik realiseer me goed dat de drempel om hulp in te roepen van zo'n professioneel bedrijf om deze reden hoog is.

Waarom zou u mij dan inschakelen?
Ik werk niet voor zo'n landelijk grote keten, met een ingewikkeld verdien model, of franchise organisatie! Echter ben ik wel aangesloten bij een Branche organisatie die opkomt voor uw, en mijn belangen.
De belangrijkste redenen voor het inschakelen van mijn expertise en computerhulp bij u aan huis is uw gebrek aan kennis om zelf computerproblemen op te lossen.Een andere reden zou kunnen zijn, gewoonweg niet de tijd willen besteden om het probleem op te lossen. Er wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op mij als computer dokter om de mogelijkheden van de PC maximaal te benutten. Een goede PC-dokter lost namelijk niet alleen problemen op, maar geeft in de tussentijd ook veel op maat gesneden advies en uitleg.
Dit is gelijk mijn toegevoegde waarde als het gaat over de geboden service. Een PC-dokter als ik, doet dus meer dan alleen problemen oplossen!
Als u mij aan de telefoon krijgt, inventariseer ik altijd wat de problemen zijn, en van te voren bespreek wat de mogelijkheden zijn. Ik geef u dan vooraf een kostenindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent.
U kunt dan alsnog beslissen of mijn dienstverlening zinvol is wat betreft uw computer probleem.

De kosten van computerservice aan huis:
De kosten voor computerservice aan huis zijn opgebouwd uit voorrijkosten, urenvergoeding en eventuele materiaalkosten. Het uurtarief en de tijd die ik nodig heb voor het oplossen van de problemen zijn de belangrijkste factoren in de prijsvorming.
Naast mijn factuur op basis van gemaakte uren, hanteer ik ook vaste tarieven voor een bepaalde handeling (ongeacht hoeveel tijd er werkelijk wordt besteed). Ook een Onderhoud contract zou een voordelige optie kunnen zijn in uw geval. Veelal is het goedkoper om een volledige herinstallatie van een besturings systeem uit te voeren in plaats van uren zoeken, of repareren van uw software probleem. Deze optie kan op verschillende wijze worden uitgevoerd; Namelijk bij u thuis, of bij mij in de werkplaats. Bedenk dat een volledige installatie inclusief hardware drivers, updates en fijntunen een kleine 4 a 5 uur tijd vergt.

Bij alle handelingen en diensten die ik verleen weet u vooraf, middels een kosten indicatie, waar u aan toe bent.

HIER kunt u lezen waarom ik mij onderscheid van de grote computerketens en diverse andere computerhulp bedrijfjes.